Ingediend door hakim_tampoebolon op di, 21/08/2018 - 15:37

Ziggo stopt eind september 2019 met analoge doorgifte via de kabel. Wij gebruiken dit om onze radiouitzendingen naar een tuner bij de zendmast (ver van onze studio) te sturen en vervolgens uit te zenden via de ether.

Suggesties voor een alternatieve oplossing zijn welkom

Ingediend door Herman van Hien op do, 23/08/2018 - 09:56

Permalink

Dag Hakim,
Ik heb begrepen dat de analoge radio nog wel, ook na afschakeling van Anologe TV, enige jaren blijft bij ZIGGO. Daarvoor was toestemming van het CvdM gekregen meen ik. Ik zou eens bellen met jullie account manager van ZIGGO. Anders zullen jullie via internet en bv. BARIX spul moeten gaan streamen naar de zender. Andere mogelijkheid is een ZIGGO digitale ontvanger ernaast zetten en jullie digitale radiosignaal doorkoppelen. Heb je wel te maken in alle gevallen met een behoorlijke delay in je retour signaal. On Air presentatie is dan niet meer mogelijk.
Groet,
Herman van Hien
RTV SLOS (Steenijkerland weet je wel :)

Ingediend door jan_van_de_beek op ma, 03/09/2018 - 11:17

Permalink

betekend dit dat je geen beschikking hebt over Internet op locatie? Als dat het geval is zou ik wel kijken of je dat kan organiseren, omdat je dan met oa. Barix zoals Herman van Hien al aangeeft een goeie oplossing creeeren. Eventueel zou je ook naar DEVA kunnen kijken die oplossingen bieden op dit vlak.

Ingediend door Herman van Hien op wo, 05/09/2018 - 09:36

Permalink

Net gelezen:
MediaMagazineTelevisienieuwsZiggo schakelt in oktober analoge tv-signaal uit in Zuid-Holland-Zuid
Digitale televisie
Klanten van Ziggo die momenteel analoog via de kabel televisie kijken, maken de komende twee jaar gefaseerd per regio de overstap naar digitale kabel tv. Analoge radio blijft de komende jaren nog beschikbaar bij de aanbieder.

Dat ter info, groet Herman