06 apr.

Cameratechniek voor gevorderden

build
Techniek
location_on
Loosdrecht
event Opleidingen
edit_note 30 november 2023
Cameratechniek voor gevorderden

Cameratechniek voor gevorderden

schedule 6 uur (10:15 - 17:00)
school Loosdrecht
group 1/8 plaatsen beschikbaar
Niveau: star star star
06 apr.
Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als cameraman bij je lokale omroep en wil je dat je beelden nóg beter worden? Dan is deze cameratraining uitermate geschikt voor jou. De workshop gaat in op de technische aspecten van camera- en audioapparatuur voor ervaren camerajournalisten en begint met het opfrissen van de theorie. Daarna ga je aan de slag met je eigen camera om een aantal uitdagende opdrachten uit te voeren. Je wordt de hele dag persoonlijk begeleid door de cameramensen van Hoens Creative, aan wie je al je vragen kunt stellen over beeld, licht, geluid, je eigen apparatuur en andere cameratechnieken.

Over de trainer

Hoens Creative is een erkend leerbedrijf. Hun medewerkers zijn dagelijks actief als camera- of geluidsman/vrouw en velen zijn zelf begonnen bij de lokale of regionale omroep.

Overige informatie

Deze training heeft een opleidingsniveau van 3 sterren. Uitleg over de opleidingsniveaus vind je op https://www.nlpo.nl/opleidingsniveaus/ Je dient een eigen camera(set) mee te nemen naar de training. Denk ook aan voldoende accu’s, een opnamekaartje en indien mogelijk een statief en microfoon/zendersetje. Des te completer je set des te beter je de verschillende disciplines kunt oefenen. In je motivatie moet je de volgende informatie verwerken: je naam, het aantal jaren dat je ervaring hebt met filmen en de apparatuur die je meeneemt naar de cursus. Tijdens deze training wordt een lunch verzorgd door de NLPO. Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

06 apr.
06-04-2024 tot
06-04-2024
6 uur
(10:15 - 17:00)
Loosdrecht

De Zodde 13
1231 MA Loosdrecht

Vergelijkbaar

Passend bij Techniek