08 dec.

Journalistiek leiderschap

Management & Bestuur
location_on
Hilversum
event Opleidingen
edit_note 15 september 2023
Journalistiek leiderschap

Journalistiek leiderschap

schedule 4 uur (13:00 - 17:00)
school Hilversum
group 3/8 plaatsen beschikbaar
08 dec.
Geen vergaderingen waar niks uitkomt, geen halfzachte ideeën van je redacteuren meer en geen blikken meer naar jou om te vragen wat er moet gebeuren. Als moderne leidinggevende weet je de redactie zó te motiveren en te coachen dat iedereen ontspannen en vol vertrouwen aan het werk is. Elke dag komt het team met nieuwe creatieve ideeën en er is een veilige, open en rustige sfeer. Hoe kom je daar? Wat is daarvoor nodig? In ieder geval een leidinggevende, die goed kijkt naar de redactie en op tijd ingrijpt of juist laat gaan. Hoe je dat doet, leer je in deze training. In een middag krijg je de vaardigheden aangereikt die jou helpen om je redactie verder te brengen. Je leert feedback geven op een slecht voorstel, je leert hoe je weerstand kan ombuigen in enthousiasme en hoe je een negatieve sfeer kan omzetten in een stralende dag.

Over de trainer

Deze training wordt gegeven door Bas Gemmink. Bas werkt al tientallen jaren op verschillende redacties bij de publieke omroep. Hij is aangesloten bij beroepsorganisatie NOBCO.

Overige informatie

Tijdens deze training wordt geen lunch verzorgd door de NLPO. Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

08 dec.
08-12-2023 tot
08-12-2023
4 uur
(13:00 - 17:00)
Hilversum

Naarderweg 16
1217 GL Hilversum

Vergelijkbaar

Passend bij Management & Bestuur