02 mrt.

Onder de 21: jonge mediamakers (video)

play_arrow
Filmen & Monteren
location_on
Hilversum
event Opleidingen
edit_note 04 december 2023
Onder de 21: jonge mediamakers (video)

Onder de 21: jonge mediamakers (video)

schedule 7 uur (10:00 - 17:00)
school Hilversum
group 3/8 plaatsen beschikbaar
Niveau: star
02 mrt.
Ben je maximaal 20 jaar en ben je actief bij de lokale omroep? Dan is deze opleidingsdag voor jonge medewerkers er speciaal voor jou! Samen met leeftijdsgenoten word je een dag lang getraind zodat je nog betere content/producties kunt maken voor je omroep. Werk je mee aan het maken van video bij een lokale omroep? Bijvoorbeeld op televisie, online of op social media? Tijdens deze training leer je beter te interviewen, beeldverhalen te vertellen, je items goed voor te bereiden en sneller te filmen en monteren. ’s Ochtends leer je een hoop, ’s middags ga je volop zelf aan de slag. Voor of achter de camera, de keuze is aan jou. Geschikt voor presentatoren, vloggers, cameramensen, maar ook voor anderen die een bijdrage leveren aan video’s. Een korte uitleg in video over deze training vind je hier: https://youtu.be/1bTMiL_pZDQ

Over de trainer

In 2015 kocht Grietje Evenwel een camera van nog geen 300 euro. Als Youtuber ging ze daarmee op verschillende persreizen, en leerde ze met elke video beter filmen en monteren. Niet veel later werd ze als verslaggever en presentator aangenomen bij de regionale omroep. Grietje is nu onderdeel van het platform De Videomakers. Davidson Rodrigues is sinds 2013 actief voor Open Rotterdam, onder andere als eindredacteur. Daarnaast is hij smartphone videotrainer.

Overige informatie

Bij aanmelding kies je voor de training Video. Omdat beide in Hilversum worden gehouden, kun je tijdens de lunch en de borrel kennis en ervaringen met elkaar delen, ook met deelnemers van de training Audio. Bij deze training schuift presentatrice Roos Moggré ook aan en kun je haar bevragen over haar ervaring en leermomenten. Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

02 mrt.
02-03-2024 tot
02-03-2024
7 uur
(10:00 - 17:00)
Hilversum

Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Vergelijkbaar

Passend bij Filmen & Monteren