02 dec.

Presentatietechnieken

event Opleidingen
edit_note 25 september 2023
Presentatietechnieken

Presentatietechnieken

schedule 7 uur (10:00 - 17:00)
school Zwolle
group 0/6 plaatsen beschikbaar
02 dec.
Presenteren is een vak. Een voordracht houden voor een camera of een (grote) groep mensen lijkt voor sommigen misschien simpel, maar de realiteit is anders. In deze cursus leer je hoe je je presentatie spannend en aantrekkelijk maakt. Daarbij kijken we naar ieder detail. Hoe bereid je je goed voor en hoe zorg je ervoor dat je onder alle omstandigheden ontspannen overkomt? Hoe gebruik je je stem en wat vertelt je lichaamshouding? Hoe maak je goede teksten, leer je deze uit je hoofd en wat zijn manieren om de aandacht van je publiek vast te houden? Een professionele presentatietraining geeft je de juiste handvatten om je publiek te blijven boeien. Aan het eind van deze cursus ken je jezelf beter en weet je waar jouw kracht als spreker of presentator ligt. Presenteren betekent ook kritisch in de spiegel durven kijken. In de veiligheid van deze cursus en met een flinke dosis humor en zelfspot kun je enorme sprongen vooruit maken.

Over de trainer

Brecht van Hulten is als presentatrice bekend geworden van tv-programma’s als Kassa en het Jeugdjournaal. Wat mensen nog niet weten, is dat er ook een uitstekende trainer in haar schuilt. Aan passie, kennis en enthousiasme geen gebrek.

Overige informatie

Tijdens deze training wordt een lunch verzorgd door de NLPO. Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

02 dec.
02-12-2023 tot
02-12-2023
7 uur
(10:00 - 17:00)
Zwolle

Hertsenbergweg 1
8041 BA Zwolle

0/6 beschikbare plaatsen

Vergelijkbaar

Passend bij Interviewen & Presenteren