06 apr.

Presenteren en nieuwsverslaggeving op televisie

mic
Interviewen & Presenteren
location_on
Hilversum
event Opleidingen
edit_note 30 november 2023
Presenteren en nieuwsverslaggeving op televisie

Presenteren en nieuwsverslaggeving op televisie

schedule 7 uur (10:00 - 17:00)
school Hilversum
group 5/6 plaatsen beschikbaar
Niveau: star star
06 apr.
Als journalist bij de lokale omroep ben je vaak van alle markten thuis. De ene dag ben je als verslaggever op pad en de andere dag sta je in de studio het nieuws te presenteren. Tijdens de training Presenteren en Verslaggeving op televisie oefen je beide. In de ochtend ga je aan de slag met presenteren en in de middag met nieuwsverslaggeving. Er wordt veel geoefend, met en zonder de camera. Je krijgt direct feedback en de mogelijkheid om daar nog een keer mee te oefenen.

Over de trainer

Jelle Visser is een ervaren eindredacteur, journalist, nieuwslezer en tv-verslaggever. Hij werkt onder andere als radionieuwslezer bij de NOS en is zowel eindredacteur als samensteller van verschillende journalistieke televisieprogramma’s en talkshows.

Overige informatie

Deze training heeft een opleidingsniveau van 2 sterren. Uitleg over de opleidingsniveaus vind je op https://www.nlpo.nl/opleidingsniveaus/ Je dient vooraf 2 items in te leveren: 1 waarin je als presentator te zien bent en 1 waarin je verslag doet van iets. Mocht je dit nog nooit hebben gedaan, zie dit dan als een eerste oefening. Je mag beide items ook met je smartphone maken. Zet in je motivatie een (WeTransfer)link naar de 2 items. Hier krijg je tijdens de training feedback op. Tijdens deze training wordt een lunch verzorgd door de NLPO. Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

06 apr.
06-04-2024 tot
06-04-2024
7 uur
(10:00 - 17:00)
Hilversum

Naarderweg 16
1217 GL Hilversum

Vergelijkbaar

Passend bij Interviewen & Presenteren