09 mrt.

Workshop: Radiotechniek

event Opleidingen
edit_note 30 november 2023
Workshop: Radiotechniek

Workshop: Radiotechniek

schedule 5 uur (10:00 - 15:00)
school Hilversum
group 0/6 plaatsen beschikbaar
Niveau: star star
09 mrt.
Op deze workshop-dag leer je in een klein groepje hoe je beter kunt worden in het schuiven van een radioshow. We gaan het hebben over de muziek- en spraakverhouding, het juiste geluidsniveau bij een telefoon- of zoomgesprek, het gebruik van audiovormgeving en de omgang met gasten in de studio. In de workshop ga je een show (technisch) voorbereiden en deze uiteindelijk zelf opnemen. Een presentator van Radiocoach zal de content aan elkaar praten en helpen bij de technische realisatie in de studio. Na afloop luisteren we het resultaat gezamenlijk terug en krijgt iedereen feedback. Deze training is voor gevorderden; je dient minimaal een half jaar ervaring te hebben met radiotechniek, zoals het schuiven van een programma.

Over de trainer

Pierre begon zijn radiocarrière in 1992 als dj op Radio 3FM. In 2003 was hij programmaleider bij FunX en werd later de vaste coach van De Veronica Radioschool. Tegenwoordig coacht hij dj’s van onder meer NPO Radio 2, NPO Radio 5, NPO Klassiek en Radio538.

Overige informatie

Deze training heeft een opleidingsniveau van 2 sterren. Uitleg over de opleidingsniveaus vind je op https://www.nlpo.nl/opleidingsniveaus/ Zorg dat je een laptop of ander (mobiel) apparaat meeneemt naar deze training. Tijdens deze training wordt een lunch verzorgd door de NLPO. Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

09 mrt.
09-03-2024 tot
09-03-2024
5 uur
(10:00 - 15:00)
Hilversum


Hilversum

0/6 beschikbare plaatsen

Vergelijkbaar

Passend bij Radio & Podcast