ANWB verkeersinformatie

ANWB verkeersbulletin

De NLPO en de ANWB hebben een overeenkomst gesloten waardoor het mogelijk is dat lokale omroepen dagelijks het (regionale)verkeersbulletin kunnen overnemen. Net zoals bij het NOS Journaal het geval is biedt de ANWB de mogelijkheid dat lokale omroepen ieder half uur een actueel verkeersbulletin downloaden.

Wat houdt het in?

  • Dagelijks wordt van maandag t/m vrijdag van 06:00 – 22:30 uur ieder half uur een actueel bulletin aangeleverd. Lokale omroepen kunnen dit downloaden van een speciale ANWB server
  • Op zaterdag en zondag is dit ieder half uur van 08:00 – 18:30 uur
  • Er worden ieder half uur nieuwe bulletins aangeleverd
  • Er worden voor 8 regio’s verschillende bulletins gemaakt te weten (Noord, Oost, Zuid, West, Midden, Gelderland, Noord-Holland en landelijk)

Kosten 2024

  • De vaste kosten per jaar voor techniek en beheer bedragen 118,50 euro
  • De omroep gaat de verplichting aan tot het gratis uitzenden van ANWB spots:

Tweemaal per jaar (voorjaars- en najaarscampagne) uitzending van 40 radiospots, wat neerkomt op viermaal per dag op 10 werkdagen uitzending van een maximaal 30 seconden durende radiospot, aangeleverd door ANWB B.V. In totaal zijn dit 80 radiocommercials.

Aanmelden

HieronderĀ tref je een overeenkomst aan voor overname van de ANWB verkeersinformatie. Zodra wij deze overeenkomst ingevuld en ondertekend retour hebben ontvangen ontvang jeĀ een inlogcode en handleiding om per direct gebruik te kunnen maken van deze dienst.

ANWB deelnameformulier 2024

Het ingevulde formulier kunt u mailen naar: info@nlpo.nl