Software

Gratis lid worden van Techsoup

Technologie is essentieel voor een lokale omroep. Of het nu gaat om betaalbare tekstverwerking, virusbescherming, audio- en videobewerking of andere software om digitale technologie te benutten. Om korting te krijgen op vaak kostbare essentiële software kunnen lokale omroepen zich aanmelden bij Techsoup. Lid worden van Techsoup is gratis voor lokale omroepen en kan door simpel te registreren. Na registratie krijgt de omroep te horen voor welke IT-donatiepartners zij in aanmerking komt.

Voor lokale omroepen geldt dat ze op dit moment met hun maatschappelijke activiteit in aanmerking komen voor bijna het gehele aanbod van Techsoup. Op dit moment (september 2022) zijn er kortingen voor diensten en producten van bijvoorbeeld Adobe, Microsoft en Google. Let op: Het aanbod en de criteria van Techsoup kunnen gewijzigd worden.

 

Over Techsoup

TechSoup rust maatschappelijke organisaties uit met de technologie -oplossingen en vaardigheden die ze nodig hebben om hun maatschappelijke doel te bereiken. De organisatie is volledig onafhankelijk van de leveranciers met wie ze samenwerkt en heeft geen commercieel oogmerk.

Aanmelden

Een twintigtal bij de NLPO aangesloten omroepen heeft inmiddels gebruik gemaakt van dit IT-donatieprogramma.

Registreren kan via: www.techsoup.nl