Professionaliseren

Zet de volgende stap als lokale omroep

Samen bouwen wij aan een professionele lokale omroep. De NLPO biedt advies en ondersteuning om te kunnen groeien naar een professionele lokale omroep voor iedereen.

Kenniscentrum

Waarbij kunnen wij
je ondersteunen?

In het kenniscentrum vind je verschillende publicaties en dossiers, zoals arbeidsovereenkomsten en verschillende modelovereenkomsten, die jou als lokale omroep kunnen helpen.

Toon kenniscentrum

Zelfscan Keurmerk Nederlandse Streekomroepen

Op weg naar het keurmerk

Is jouw omroep keurmerkwaardig? Streekomroepen die voldoen aan alle criteria van een Lokaal Toereikend Media-Aanbod komen in aanmerking voor het Keurmerk Nederlandse Streekomroepen. Gebruik de zelfscan om te bekijken hoever uw omroep is. Scoort uw omroep 100% op de zelfscan? Dan is het zinvol om samen met de NLPO een aanvraag te doen voor een audit van het Keurmerkinstituut. Vragen? Neem dan contact op met de NLPO via keurmerk@nlpo.nl.

Doe de zelfscan

Diensten

Voordeel met onze collectieve diensten

De NLPO biedt lokale omroepen voordeel door het aanbieden van collectieve diensten. Deelname aan de collectieve diensten van de NLPO is enkel mogelijk als lokale publieke media-instelling met een aanwijzing van het Commissariaat voor de Media. Daarnaast moet de omroep aangesloten zijn bij de NLPO.

Alle diensten

Heb je een vraag of wil je meer informatie?