ALV OLON - 13 april 2019

feed Nieuws
edit_note 19 maart 2019

De bijeenkomst wordt gehouden op zaterdag 13 april aanstaande van 10.00  uur tot 14.15 uur in Beeld en Geluid in Hilversum. Het eerste deel van de bijeenkomst wordt verzorgd door de NLPO, met onder meer een update van de sector en de organisatie, alsmede enkele informatie/inspiratiesessies. Daarna is er tijdens het OLON-café ruimte voor vragen en antwoorden over een aantal belangrijke thema’s en dossiers, zoals de lobby en de campagne, streekvorming, gemeentelijke aanwijzing, het Keurmerk en de zelfscan en infrastructuur.

De middag wordt afgesloten met de ALV. Op de agenda staan onder meer de jaarrekening en het jaarverslag 2018 van de OLON en daarnaast wordt ook een toelichting gegeven op de toekomstvisie en relatie tussen de vereniging en de stichting. En dat gaat ons allemaal aan. Daarom nodigt het OLON-bestuur iedereen van harte uit om er op 13 april bij te zijn.

Aanmelden voor de ALV kan via deze link. De volledige agenda, bijbehorende stukken en het uitgewerkte programma worden circa twee weken voorafgaand aan de ALV toegestuurd.

Vergelijkbaar

Wellicht interessant