Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Online campagne: Het verhaal begint hier

 

1 maart 2022

 

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur! Nog ruim twee weken en dan kunnen we naar de stembus. Een periode waarin de lokale publieke omroep van groot belang is voor de lokale democratie. Met debatten, online verkiezingspagina’s en speciale verkiezingsprogramma’s informeert de lokale omroep de gemeenschap zodat ze uiteindelijk weloverwogen haar stem kan uitbrengen.

 

Niet alleen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen is de lokale omroep zichtbaar. We gaan niet weg, we blijven. We blijven, om verhalen verder uit te diepen of op te volgen. Verhalen die het waard zijn om te vertellen en die verder gaan dan de actualiteit van de dag. Met aandacht voor mens, cultuur en educatie. Door reporters en redacteuren die uit eerste hand weten wat er leeft en speelt.

 

En dat lichten we graag in verkiezingstijd nog eens extra uit, voor alle beleidsmakers, adviseurs of bijvoorbeeld fractieleden die in de gemeente actief zijn. Met de online campagne Het verhaal begint hier benadrukt de NLPO dat de lokale omroep een duidelijke maatschappelijke rol heeft en speelt, en kan bijdragen aan het dichten van de kloof tussen burger en politiek en het onderlinge begrip kan vergroten.

 

#hetverhaalvanlokaal

Het verhaal begint hier

 

Trambaan of fietspad? De lokale omroepreporter weet wat er speelt en brengt het nieuws direct, eerlijk en toegankelijk. Zodat iedereen weet wat er dichtbij speelt en welke keuzes er gemaakt worden. Oók rond de gemeenteraadsverkiezingen. #hetverhaalvanlokaal ​​​​​​

 


Wat gebeurt er voor en achter de schermen van de lokale publieke omroepen in verkiezingstijd? Ga naar de overzichtspagina rond de gemeenteraadsverkiezingen.