Reclame bij de lokale omroep

Campagne via lokale omroepen

De Lokale Omroep Non-profit Service (voorheen Redactie Service) biedt non-profit organisaties en ideële instellingen al bijna 20 jaar de mogelijkheid om campagne te voeren via lokale omroepen. Non-profit organisaties en ideële instellingen kunnen met de service vanaf nu voor een vaste onkostenvergoeding van 250 euro een complete campagne aanbieden aan de lokale publieke omroepen. Deze lokale omroepen bestrijken met hun radio- en televisie-uitzendingen het hele land.

Campagne

Verspreiding van de spots

De NLPO verspreidt uw spot(s) onder deze lokale omroepen, aangevuld met het aangeleverde uitzendschema en eventuele bijlagen zoals persinformatie. Om uw campagne extra onder de aandacht te brengen is het mogelijk om ook een digitale banner aan te leveren. Uw non-profit organisatie of ideële instelling krijgt daarmee mogelijk ook aandacht op de websites van de omroepen. Binnen een week na aanlevering worden de spots verstuurd aan de bij de NLPO aangesloten omroepen. De beschikbaarheid van de nieuwe spot(s) en banner vermelden we ook op een overzichtspagina voor omroepen en in de eerstvolgende editie van de digitale nieuwsbrief.

Meer informatie, waaronder een portfolio van partijen die je voorgingen, vind je in de brochure: NLPO Non-profit service.

Het aanmeldformulier vind je hier.