Socutera: Stichting Vluchteling

feed Nieuws
edit_note 28 maart 2023

Stichting Vluchteling organiseert de Nacht van de Vluchteling

 

De Nacht van de Vluchteling is een wandeltocht waarbij duizenden deelnemers samen zoveel mogelijk geld inzamelen voor acute noodhulp wereldwijd en op een positieve manier aandacht vragen voor mensen op de vlucht. Het is een bijzondere Nacht vol saamhorigheid, uitdagende kilometers en mooie ontmoetingen.

 

De Nacht van de Vluchteling zal in het weekend van 17-18 juni 2023 plaatsvinden in 10 steden door heel Nederland. Je kunt je inschrijven voor een avondroute van 10 of 20 kilometer of een nachtroute van 40 kilometer. Nieuw dit jaar zijn de zondagochtendroutes, waarbij je kan aansluiten bij de 40 kilometerroute.

 

Over Stichting Vluchteling
Voor het eerst zijn er wereldwijd meer dan 100 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog, conflict en onderdrukking. Als noodhulporganisatie biedt Stichting Vluchteling, samen met lokale partners, levensreddende hulp aan vluchtelingen en ontheemden in ’s werelds ernstigste humanitaire crises.

 

Download

  • Tv-spot (MP4) van 40” (30” + Socutera leader 10”)
  • Radiospot (WAV) van 30” (25” + Socutera leader 5”)

De spots mogen worden uitgezonden vanaf 27 maart t/m 31 mei 2023. De spots en aanvullende uitzendinformatie vind je in het bestand hieronder:

Download de audio- en videospots

 

Deze spot wordt aangeboden in samenwerking met:

Vergelijkbaar

Wellicht interessant