24 mei

Basistraining Camjo

mic
Interviewen & Presenteren
location_on
Hilversum
event Opleidingen
edit_note 30 november 2023
Basistraining Camjo

Basistraining Camjo

schedule 7 uur (10:00 - 17:00)
school Hilversum
group 0/8 plaatsen beschikbaar
Niveau: star
24 mei
Van een camjo wordt veel gevraagd: cameraman, geluidsman, regisseur en interviewer komen samen in één persoon. Voor de onervaren filmer is dit een veeleisende uitdaging. In deze praktijktraining maak je je eerste grote stap naar het zelfstandig draaien van professionele videoitems. We behandelen de voor- en nadelen van het werken als een camjo en bespreken de do’s en don’ts. Cameravoering en de inzet van audio worden duidelijk uitgelegd en geoefend. In deze training leer je ook omgaan met de belangrijkste camerafuncties die je nodig hebt om het camjo-vak goed te beheersen. Verder leren we je een goede interview setting te creëren en daarbij het juiste kader te kiezen. Met alle handige tips en tricks kun je vervolgens snel als camjo aan de slag.

Over de trainer

Als journalist/tv-regisseur maakt Henk Harding tv-documentaires, reality- en jeugdprogramma’s. Zijn trainingen zijn zeer praktijkgericht met veel persoonlijke aandacht voor de cursist.

Overige informatie

Deze training heeft een opleidingsniveau van 1 ster. Uitleg over de opleidingsniveaus vind je op https://www.nlpo.nl/opleidingsniveaus/ Tijdens deze training wordt geen lunch verzorgd door de NLPO. Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

24 mei
24-05-2024 tot
24-05-2024
7 uur
(10:00 - 17:00)
Hilversum


Hilversum

0/8 beschikbare plaatsen

Vergelijkbaar

Passend bij Interviewen & Presenteren