31 mei

Maak een goed cameradraaiboek voor je item

event Opleidingen
edit_note 30 november 2023
Maak een goed cameradraaiboek voor je item

Maak een goed cameradraaiboek voor je item

schedule 4 uur (10:00 - 14:30)
school Arnhem
group 8/8 plaatsen beschikbaar
Niveau: star star
31 mei
Een goede voorbereiding is het halve werk. Als je vooraf goed nadenkt welke shots je nodig hebt, is er rust tijdens je draaidag en gaat de montage een stuk sneller. In deze workshop leer je hoe je dat doet en waarom dat zo belangrijk is. Geschikt voor videomakers van (journalistieke) programma’s en camerajournalisten die ervaring hebben met het filmen van items of programma’s. De training is ook geschikt voor redacteuren en presentatoren die willen leren hoe ze een goed cameradraaiboek samenstellen. De training kent naast een fysieke bijeenkomst ook een online terugkombijeenkomst van +/- 2 uur. Deelnemers kiezen een van de twee hiervoor beschikbare momenten. Meer informatie hierover vind je onder overige informatie.

Over de trainer

Katinka Wals is mede-eigenaar van het trainersburo 2 of the Guys en is altijd bezig om haar twee liefdes - audiovisuele producties maken en kennis overdragen - met elkaar te combineren. Daarnaast is ze coach practitioner NLP en traint ze (eind-)redacties op het gebied van leidinggeven.

Overige informatie

Deze training heeft een opleidingsniveau van 2 sterren. Uitleg over de opleidingsniveaus vind je op https://www.nlpo.nl/opleidingsniveaus/ Een maand na de training zijn er 2 online meetings - op 2 verschillende avonden (14 en 19 februari) - waar de deelnemers feedback kunnen krijgen. Deelnemers leveren uiterlijk een week voor die meeting hun item voor aan, van maximaal 5 minuten. Tijdens deze training wordt een lunch verzorgd. Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

31 mei
31-05-2024 tot
31-05-2024
4 uur
(10:00 - 14:30)
Arnhem


Arnhem