15 jun.

Stemkunst in journalistieke teksten en verslaggeving

mic
Interviewen & Presenteren
location_on
Eindhoven
event Opleidingen
edit_note 30 november 2023
Stemkunst in journalistieke teksten en verslaggeving

Stemkunst in journalistieke teksten en verslaggeving

schedule 6 uur (10:00 - 16:00)
school Eindhoven
group 0/10 plaatsen beschikbaar
Niveau: star star
15 jun.
Luistert jouw publiek geboeid naar jou als voice-over of radio/TV presentator van de lokale omroep? Klopt de intonatie met de inhoud? Spreek je niet op de automatische piloot, klink je authentiek of doe je andere sprekers na? Of zijn er andere aspecten van je stem en spraak die aandacht nodig hebben, zoals streekgebonden accenten, te vlak spreken of te snel, of een hoge of niet ontspannen stem? Met de juiste technieken spreek je met impact en komen jij én je boodschap inspirerend, overtuigend en helder over. Wil jij als programmamaker of voice-over de techniek van het geboeid, professioneel en authentiek spreken verder ontwikkelen? Schrijf je dan in voor de masterclass Stemkunst. In deze praktische workshop word je gecoacht in je stem, spraak en stemexpressie terwijl je tv- en radio-teksten voordraagt in de genres nieuws, informatie en educatie.

Over de trainer

Na haar studie logopedie en opleidingen aan het Conservatorium en de Toneelacademie startte Liselotte haar eigen bedrijf Stemkunst op. Van hieruit verzorgt ze trainingen op het gebied van stem, spraak en presentatie. Ze las zelf ook het nieuws bij de omroep Heuvelland Vandaag.

Overige informatie

Deze training heeft een opleidingsniveau van 2 sterren. Uitleg over de opleidingsniveaus vind je op https://www.nlpo.nl/opleidingsniveaus/ Tijdens deze training wordt lunch verzorgd door de NLPO. Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

15 jun.
15-06-2024 tot
15-06-2024
6 uur
(10:00 - 16:00)
Eindhoven


Eindhoven

0/10 beschikbare plaatsen

Vergelijkbaar

Passend bij Interviewen & Presenteren